Kiegészítők

Montessori fa játékok, fajátékok minden korosztálynak.

fajátékok minden korosztálynak. játékok skandico lulujo bajo grimms Montessori játékok 2 éveseknek, szín és formaválogató montessori játékok, montessori torony, fajátékok, fejlesztő játékok. anyaparadicsom.hu szinesfajatek.hu okosjatek.hu fakopancs.hu pindurpalota.hu vesszoparipa.hu Fejlesztő Játék világ Fakopáncs játékbolt

anyaparadicsom.hu
szinesfajatek.hu
okosjatek.hu
fakopancs.hu
pindurpalota.hu
vesszoparipa.hu
Magyarországi Montessori Egyesület
Fejlesztő Játék világ
Fakopáncs játékbolt

A fa a legkülönlegesebb anyag, amely életerőt és kiegyensúlyozottságot sugároz, hiszen egy fa élete során kizárólag ásványi anyagokkal, napenergiával, vízzel és levegővel táplálkozik.

Montessori Amikor a gyermekeink az igényesen megmunkált, nemes fából készült fajátékokat fogják a kezükben, ugyanezzel a színtiszta életerővel találkoznak testközelből.

A fajátékok gyártásának hagyományos anyaga. A fából készült játékok kellemes tapintásúak és nagyon tartósak, gond nélkül ellenállnak a kis csirkefogók tombolásának. Nagyon sokoldalúan felhasználható anyag, amelyből különféle játékokat lehet készíteni, a vidám, színes gyermekjátékoktól kezdve az építőkockákon át, amelyekkel a gyerekek a finommotorikát és a mozgáskoordinációt gyakorolják, egészen a babakocsikig, és amelyek járókaként is szolgálhatnak, és a Montessori fából készült játékeszközök egészségre ártalmatlanok, és környezetbarát festékeket és lakkokat használnak gyártásukhoz, amelyek nem mérgezőek, és gyermekek kreativitását és képzelőerejét a fából készült játékok ösztönzik.

Maria Montessori életműve rendkívül gazdag, ezért nehéz röviden írni róla. Nem is tudok egy bejegyzésben kitérni minden aspektusára. Mégis megpróbálok egy kis betekintést adni azoknak, akik csak ismerkednek vele.-

Ahhoz, hogy jobban megértsük a Montessori módszer lényegét, szerintem fontos, hogy kicsit tanulmányozzuk Maria Montessori kiemelkedő életútját.

Néhány szó a kedvencetekről:

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték fejleszti a gyermeked képzelőerejét, egyensúly- és motoros készségét, kreativitását, szépségismeretét.

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték minden darabja kézzel készült a gyönyörű orosz hársfából. A gyártási folyamat környezetbarát, festése visszafogott, mégis rendkívül látványos a láthatóvá hagyott fa-textúra miatt.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Minden gyermek örülni fog egy ilyen csodálatos, fából készült játéknak!

Látogasd meg a további munkáimat!

A ZüMMIZéRIA kezdeményezéssel a célom az, hogy közösen javítsunk a beporzók jelenlegi válságos helyzetén. Környezetvédő szervezeteket támogathatunk, hosszabb távon pedig szeretnénk elárasztani a városokat méhlegelőkkel, rovarhotelekkel.

Válogass 100%-ban környezetkímélő, illetve újrahasznosított újrahasznosított anyagokból készült termékek között!

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.