Akció!

SKANDICO – színes faautó szett 3 bábuval (zöld-piros-narancs színárnyalat)

A SKANDICO színes faautók segítségével gyermeke felfedezheti a színeket, megértheti a „kisebb – nagyobb”, „belül – ​​kívül” fogalmakat, érdekes szerepjátékokkal gazdagíthatja a fantáziáját.

A SKANDICO színes faautók az utolsó részletekig igényességet sugallnak. Hársfából készültek, kézzel megmunkált elemeit Biofa német vízbázisú festékekkel és viasszal kezelték.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Anyaga: orosz öko-hárs
Festék: Biofa – vízbázisú színes festék (Németország)

Original price was: 34.300Ft.Current price is: 25.700Ft.

2 készleten

további termékeink

Néhány szó a kedvencetekről:

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték fejleszti a gyermeked képzelőerejét, egyensúly- és motoros készségét, kreativitását, szépségismeretét.

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték minden darabja kézzel készült a gyönyörű orosz hársfából. A gyártási folyamat környezetbarát, festése visszafogott, mégis rendkívül látványos a láthatóvá hagyott fa-textúra miatt.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Minden gyermek örülni fog egy ilyen csodálatos, fából készült játéknak!

Látogasd meg a további munkáimat!

A ZüMMIZéRIA kezdeményezéssel a célom az, hogy közösen javítsunk a beporzók jelenlegi válságos helyzetén. Környezetvédő szervezeteket támogathatunk, hosszabb távon pedig szeretnénk elárasztani a városokat méhlegelőkkel, rovarhotelekkel.

Válogass 100%-ban környezetkímélő, illetve újrahasznosított újrahasznosított anyagokból készült termékek között!

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.