Akció!

SKANDICO – óriás szivárvány kirakós fajáték (tengerkék színárnyalat)

Garázs hiányzik a játékautóknak? Alagút a mozdonynak? Házikó a játékállatoknak?

A SKANDICO óriás szivárvány kirakós fajáték segítségével gyermeke felfedezheti a színeket, megértheti a „kisebb – nagyobb”, „belül – ​​kívül” fogalmakat, érdekes alakzatok építésével gazdagíthatja a fantáziáját.

A SKANDICO óriás szivárvány fajáték az utolsó részletekig igényességet sugall. Hársfából készült, kézzel megmunkált elemeit Biofa német vízbázisú festékekkel és viasszal kezelték.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Az ív mérete: 30 cm x 15 cm x 4 cm
Anyaga: orosz öko-hárs
Festék: Biofa – vízbázisú színes festék (Németország)

Original price was: 32.000Ft.Current price is: 24.000Ft.

1 készleten

további termékeink

Néhány szó a kedvencetekről:

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték fejleszti a gyermeked képzelőerejét, egyensúly- és motoros készségét, kreativitását, szépségismeretét.

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték minden darabja kézzel készült a gyönyörű orosz hársfából. A gyártási folyamat környezetbarát, festése visszafogott, mégis rendkívül látványos a láthatóvá hagyott fa-textúra miatt.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Minden gyermek örülni fog egy ilyen csodálatos, fából készült játéknak!

Látogasd meg a további munkáimat!

A ZüMMIZéRIA kezdeményezéssel a célom az, hogy közösen javítsunk a beporzók jelenlegi válságos helyzetén. Környezetvédő szervezeteket támogathatunk, hosszabb távon pedig szeretnénk elárasztani a városokat méhlegelőkkel, rovarhotelekkel.

Válogass 100%-ban környezetkímélő, illetve újrahasznosított újrahasznosított anyagokból készült termékek között!

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.