Moshi Moshi formapárna – kapitány kutya

A spanyol happyfriday az egyik legmagasabb minőséget képviselő márka a megfizethető lakberendezésben.

100 % prémium pamut termékeik a luxus egy kis szeletét csempészik be otthonunkba.

A márka külön kollekciókat fejlesztett ki a gyermekek részére. A moshi moshi és mr. fox márkák olyan egyedi designer darabokat tartalmaznak, melyek extra alapanyagokból készülnek.

Ha magas minőségű anyagból készült terméket választunk, csökkenthetjük a hulladékot, és a felhalmozott kiegészítők mennyiségét.

A gyermekek mellet nagyon fontos, hogy sokáig tudjunk használni egy-egy tárgyat, kiegészítőt, mivel tudjuk, hogy azokat használjuk a leggyakrabban.

A formapárna 30 x 40 cm, 100% pamut termék, maximum 40 fokon mosható, szárítógépbe nem tehető.

4.990Ft

1 készleten

Néhány szó a kedvencetekről:

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték fejleszti a gyermeked képzelőerejét, egyensúly- és motoros készségét, kreativitását, szépségismeretét.

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték minden darabja kézzel készült a gyönyörű orosz hársfából. A gyártási folyamat környezetbarát, festése visszafogott, mégis rendkívül látványos a láthatóvá hagyott fa-textúra miatt.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Minden gyermek örülni fog egy ilyen csodálatos, fából készült játéknak!

Látogasd meg a további munkáimat!

A ZüMMIZéRIA kezdeményezéssel a célom az, hogy közösen javítsunk a beporzók jelenlegi válságos helyzetén. Környezetvédő szervezeteket támogathatunk, hosszabb távon pedig szeretnénk elárasztani a városokat méhlegelőkkel, rovarhotelekkel.

Válogass 100%-ban környezetkímélő, illetve újrahasznosított újrahasznosított anyagokból készült termékek között!

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.