Akció!

Happy Friday – piroska alakú gyerekszoba szőnyeg

A spanyol Happyfriday az egyik legmagasabb minőséget képviselő márka a lakberendezési textilek körében.

100% prémium pamut termékeik a luxus egy kis szeletét csempészik be otthonunkba.

Külön kollekciókat alakítanak ki a gyermekek részére, ami nagyon nagy segítség a szülőknek, mivel a kis lurkók ágyneműi, szőnyegei illetve egyéb kiegészítői nagyon sokat vannak használva. De a happyfriday termékeivel többé ez nem lesz gond, mivel olyan magas minőségű alapanyagokból gyártja termékeit, hogy nem lesz szükség többre, csakis erre az egyre.

Röviden: a célunk az, hogy inspiráljunk benneteket, és elvetjük magunkba a boldogság magját.

Moshi Moshi segítségével gyermekei a legszebb karakterek között nőnek fel, vidám és élénk színeiknek köszönhetően, amelyek a gyermekszobát az egész ház legkülönlegesebb helyévé teszik.

A piroska alakú szőnyeg 100% pamut ezért maximum 30 fokon mosható mosógépben, szárítógépben nem szárítható.

Méretei: 100 x 160 cm

Original price was: 9.990Ft.Current price is: 7.490Ft.

1 készleten

további termékeink

Néhány szó a kedvencetekről:

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték fejleszti a gyermeked képzelőerejét, egyensúly- és motoros készségét, kreativitását, szépségismeretét.

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték minden darabja kézzel készült a gyönyörű orosz hársfából. A gyártási folyamat környezetbarát, festése visszafogott, mégis rendkívül látványos a láthatóvá hagyott fa-textúra miatt.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Minden gyermek örülni fog egy ilyen csodálatos, fából készült játéknak!

Látogasd meg a további munkáimat!

A ZüMMIZéRIA kezdeményezéssel a célom az, hogy közösen javítsunk a beporzók jelenlegi válságos helyzetén. Környezetvédő szervezeteket támogathatunk, hosszabb távon pedig szeretnénk elárasztani a városokat méhlegelőkkel, rovarhotelekkel.

Válogass 100%-ban környezetkímélő, illetve újrahasznosított újrahasznosított anyagokból készült termékek között!

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.