Rex London - pamut tornazsák - dínó

A Rex London cég több mint 20 éves múlttal rendelkezik, és manapság egyedi design termékeivel emelkedik ki a többi márka közül.

Az angol brand az évek alatt folyamatosan fejlesztett, felvéve a ritmust az aktuális trendekkel.

Míg kezdetben főleg vegyes termékeket gyártottak, addigra mára áttértek a fenntartható kiegészítők, lakberendezési tárgyak gyártására.

Figyelnek a környezetükre, és a gyermekeinkre, így minden műanyag kiegészítőjük újrahasznosított és BPA mentes.

A 100% pamut tornazsák 3 éves kortól vagy afelett ajánlott.

Méretei: 37.5 x 31 x 5 cm

2.590Ft

2 készleten

Néhány szó a kedvencetekről:

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték fejleszti a gyermeked képzelőerejét, egyensúly- és motoros készségét, kreativitását, szépségismeretét.

A SKANDICO óriás kastély kirakós fajáték minden darabja kézzel készült a gyönyörű orosz hársfából. A gyártási folyamat környezetbarát, festése visszafogott, mégis rendkívül látványos a láthatóvá hagyott fa-textúra miatt.

Környezetbarát és a legszigorúbb tanúsítványokkal is rendelkezik – EAC által tanúsított, megfelel a Vámunió 008/2011 „A játékok biztonságáról” című műszaki előírásának.

Minden gyermek örülni fog egy ilyen csodálatos, fából készült játéknak!

Látogasd meg a további munkáimat!

A ZüMMIZéRIA kezdeményezéssel a célom az, hogy közösen javítsunk a beporzók jelenlegi válságos helyzetén. Környezetvédő szervezeteket támogathatunk, hosszabb távon pedig szeretnénk elárasztani a városokat méhlegelőkkel, rovarhotelekkel.

Válogass 100%-ban környezetkímélő, illetve újrahasznosított újrahasznosított anyagokból készült termékek között!

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.