Sziasztok!

Gabi vagyok, az Ecogönc, a ZüMMIZéRIA és a LULULAND webáruházak boldog tulajdonosa.

Szeretném megosztani veletek az alapelveimet és a céljaimat, illetve azt, hogy hogyan fogunk együtt egy jó célt támogatni!

Hogyan jött az ötlet?

Évek óta foglalkoztatott a gondolat, hogy saját vállalkozásba kezdek, a legnagyobb dilemmám viszont az volt, hogy hogyan tudnék úgy létrehozni egy vállalkozást, hogy azzal a lehető legkevésbé terheljem a könyezetünket.

A gondosan válogatott termékek vagy környezetkímélő módon, vagy újrahasznosított anyagokból készülnek, így csökkentve ezzel az ökológiai lábnyomunkat.

Egyúttal szeretném felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára is, és megkönnyíteni számotokra, hogy segítsetek.

Tetszik a weboldalam?

Az ECOgönc elindítását, üzemeltetését a RNDMPLS csapatára bíztam.

Minden kezdet nehéz, de professzionális segítség mellett magabiztosan futottam neki a projektnek. Minden igényt kimerítő támogatást kapok tőlük a lehető legérzékenyebb területeken:

  • a weboldal/webáruház elindításában,
  • az ECOgönc arculat megtervezésében, a logó véglegesítésében,
  • termékfotókban,
  • a weboldal kezelésében.

Mindemellett pénzügyi és termékfejlesztési tanácsokat is kaptam, amiért igazán hálás vagyok, hiszen egy kezdő vállalkozásnak hihetetlenül sok adminisztrációja van.

Környezetbarát csomagolás!

Igyekeztem olyan csomagoló anyagot találni Nektek, amivel nem kell aggódnotok amiatt, hogy mi lesz a sorsa a szemétbe kerülés után, ugyanis garantáltan le fog bomlani, így ezzel sem szennyezzük a környezetünket. A csomagoló anyagok tárolása száraz, fénytől védett helyen történik, nem kell attól tartanotok hogy mire megérkezik hozzátok a csomag az már éppen bomlás alatt lesz!

De mégis milyen anyagokból áll?

PBAT biopolimerből és PLA-ból, ami egy biológiai úton lebomló, hőre könnyen lágyuló műanyag, amit növényekből állítanak elő. Lebomlásuk során nem hagynak káros maradványokat maguk mögött és hihetetlen alacsony hatású energiaforrásnak számítnak.

Otthoni komposztálás során 120 nap után, ipari körülmények között pedig 60 nap alatt bomlik le.

Látogasd meg a további munkáimat!

A ZüMMIZéRIA kezdeményezéssel a célom az, hogy közösen javítsunk a beporzók jelenlegi válságos helyzetén. Környezetvédő szervezeteket támogathatunk, hosszabb távon pedig szeretnénk elárasztani a városokat méhlegelőkkel, rovarhotelekkel.

Válogass 100%-ban környezetkímélő, illetve újrahasznosított újrahasznosított anyagokból készült termékek között!

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.