Gyakran ismételt kérdések

A szállítási idő 2-5 munkanapot fog igénybevenni. 

A LuLuLand csak webáruház formájában műküdik, így nincs lehetőség személyes átvételre.

Ha bármilyen kérdésed van a rendeléseddel kapcsolatban, első sorban e-mailben, vagy Facebook-on tudsz elérni a legegyszerűbben és leggyorsabban. Fontosnak tartom a fejlődést, így szívesen fogadok olyan üzeneteket is, amelyben megosztod a véleményedet és észrevételeidet az oldallal, a termékekkel és egész projekttel kapcsolatban is! 🙂

E-mail:
hello@rndmpls.hu

Facebook:
lululandshowroom

Instagram:
lululandshowroom

Az oldalon lehetőséged van biztonságosan bannkártyával fizetni a Paylike rendszerén keresztül, közvetlen banki átutalással is, viszont ha inkább a személyes készpénzes fizetés lenne számodra ideális, akkor válaszd az utánvét lehetőséget.

Igen, a LuLuLand elindítását, üzemeltetését a RNDMPLS csapatára bíztam.

Minden kezdet nehéz, de professzionális segítség mellett magabiztosan futottam neki a projektnek. Minden igényt kimerítő támogatást kapok tőlük a lehető legérzékenyebb területeken:

  • a weboldal/webáruház elindításában,
  • az ECOgönc arculat megtervezésében, a logó véglegesítésében,
  • termékfotókban,
  • a weboldal kezelésében.

Mindemellett pénzügyi és termékfejlesztési tanácsokat is kaptam, amiért igazán hálás vagyok, hiszen egy kezdő vállalkozásnak hihetetlenül sok adminisztrációja van.

E-mail:
hello@rndmpls.hu

Facebook:
RNDMPLS

Tájékoztatunk hogy a weboldalon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.